fbpx

Menu

Aften menu & à la carte

5 retters menu kr. 550,-

Retterne kan også bestilles enkeltvis som á la carte
Rimmet laksetatar
  • på rødbedesalat, radiser, peberrod og løvstikke
110 DKK
Lys fiskesuppe med store rejer
  • hvidløg, rodfrugter og persilleolie
120 DKK
Rillette af syltet and
  • og kantareller med kryddersalat
95 DKK
Stegte kalvemignonner med salvie
  • bøgehatte, bagt selleri og sauce jus
235 DKK
Blodappelsin salat
  • med brændt vanille Sabayonne og hvid rom
85 DKK

À la carte

Dagens fangst af fisk
  • tilberedt efter fiskens art
195 DKK
Rå saltet laks med sort sesam
  • citron og sprød salat
110 DKK
Tatar af okse med løvstikkecreme
  • chips, rød skovsyre og sprøde fritter
185 DKK
Grillstegt okse Rib-Eye
  • med bearnaise og pommes frites
265 DKK

Reinwald’s Klassikere

Fiskesuppe som i Marseille
  • på torvets fisk og skaldyr glaseret med aioli
110 DKK
Gratineret løgsuppe
  • kogt på kylling med ostebrød og hvidløg
85 DKK
​ Bourgognesnegle (8 stk.)
  • hvidløgssmør med croûtons og persille
95 DKK

Tilvalg

Sprøde fritter
42 DKK
Sauce Bearnaise
42 DKK
Aioli -hvidløgs-safran mayo
28 DKK
Grønne salater
  • med tomat og rød vinaigre
48 DKK
Hjemmebagt maltbrød
  • med økologisk smør eller olivenolie
42 DKK

Tavleretter

Dagens inspirationer, kreativitet og humør Findes på tavlen i restauranten

Ost & Sødt ​

4 modne oste med friske dadler
125 DKK
Modne oste med friske dadler
  • dagens udvalg - pr. stk.
45 DKK
Crème brûlée
  • + 1 kugle vanille iscreme 29,-
55 DKK
Blåbær parfait
  • ristede hasselnødder og sirup
85 DKK
Blodappelsin salat
  • brændt vanille Sabayonne og hvid rom
85 DKK
Hjemmelavet kransekage
45 DKK

Til de små

Børn under 12 år – halv pris – halv portion på øvrige retter
Tomatsuppe
  • med pastahorn
45 DKK
Pasta Bolognese
  • med grøntsager og tomat
50 DKK

Information om allergener kan fås hos personalet, så sig endelig til og vi tilpasser efter bedste evne.
Alle priser er inkl. moms og service

Menu

Evening menu & à la carte

Menu

5 courses menu kr. 550,-

All 5 courses can be ordered separately as à la carte
Salmon tatar
  • beetroot salad, radish, horse radish and lovage
110 DKK
Creamy fish soup with prawns
  • garlic, root vegetables and parsley oil
120 DKK
Rillette of duck confit
  • and chantarelles with fresh herbs and salad
95 DKK
Veal mignons with sage
  • beech mushrooms, baked celery and sauce jus
235 DKK
Blood orange salad
  • with ″burned″ vanilla Sabayonne and white rum
85 DKK

À la carte

Today’s catch at sea
  • prepared according to type
195 DKK
Raw salmon with black sesame
  • lemon and salad
110 DKK
Tatar of beef with lovage cream
  • red sorrel and crispy fries
185 DKK
Grilled Rib-Eye steak 300gr. / 10 oz.
  • with sauce Bearnaise and French fries
265 DKK

Reinwald’s Classiques

Fishsoup “Marseille”
  • made from fish, shellfish and fond brun, croûtons and aioli
110 DKK
Gratinated onion soup
  • made from chicken with cheese bread and garlic
85 DKK
Escargots from Burgundy (8 pcs.)
  • garlic butter, croûtons and parsley
95 DKK

Side orders

Crispy fries
42 DKK
Sauce Bearnaise
42 DKK
Aioli – garlic-saffron mayo
28 DKK
Green salads
  • with tomato and red vinegar
48 DKK
Homemade malt bread
  • with Danish organic butter or olive oil
42 DKK

Dishes on the board

Today´s inspirations and creativity. Dishes are listed on the blackboard in the restaurant

Cheese & Sweets

4 matured cheeses with fresh dates
125 DKK
Matured cheeses with fresh dates
  • Today´s selection per piece
45 DKK
Crème brûlée
  • +1 scoop of vanilla ice cream 29,-
55 DKK
Blueberry parfait
  • roasted hazelnuts and syrup
DKK 85
Blood orange salad
  • with ″burned″ vanilla Sabayonne and white rum
85 DKK
Homemade “kransekage”
38 DKK

For the youngest

Children under 12 years – half price – half portion of other main courses
Tomato Soup
  • with pasta
45 DKK
Pasta Bolognese
  • with vegetables and tomato
50 DKK

Food allergies and intolerances. Before ordering please speak with our staff about your requirements

All prices are included VAT and service