fbpx

Julemenu & à la carte

Fra d. 14 November – 20 December

5 retters menu kr. 550,-

Retterne kan også bestilles enkeltvis som à la carte
Friterede risotto boller
  • med skovsvampe og sprød kål
DKK 85
Bagt Vesterhavs torsk
  • i persille bouillon med fløde, bacon og rødbede
DKK 145 / 245
Saltbagt selleri
  • Hollandaise og Parma-grever
DKK 110
Stegt andebryst
  • palmekål, pærer, tranebær og hasselnødder
DKK 215
Æble “kage” af danske efterårs æbler
  • med knas og skum
DKK 78

À la carte

Rå saltet laks med sort sesam
  • citron og sprød salat
DKK 110
Tatar af okse med løvstikkecreme
  • chips, rød skovsyre og sprøde fritter
DKK 185
Braiseret gris i orange sky
  • grønkål, jordskokker og små kartofler
DKK 185
Grillstegt okse Rib-Eye
  • med bearnaise og pommes frites
DKK 265

Reinwald’s Klassikere

Fiskesuppe som i Marseilles
  • på torvets fisk og skaldyr, croûtons og aioli
DKK 110
Gratineret løgsuppe
  • kogt på kylling med ostebrød og hvidløg
DKK 85
Bourgognesnegle (8 stk.)
  • hvidløgssmør med croûtons og persille
DKK 95

Tilvalg ​

Sprøde fritter
DKK 42
Sauce Bearnaise
DKK 42
Aioli – hvidløgs-safran mayo
DKK 28
Grønne salater
  • med tomat og rød vinaigre
DKK 48
Hjemmebagt maltbrød
  • med økologisk smør eller olivenolie
DKK 42

Tavleretter

Dagens inspirationer, kreativitet og humør Findes på tavlen i restauranten

Ost & Sødt

4 modne oste med friske dadler
DKK 125
Modne oste med friske dadler
  • dagens udvalg - pr. stk.
DKK 45
Crème brûlée
  • + 1 kugle vanille iscreme 29,-
DKK 55
Æble “kage” af danske efterårsæbler
  • med knas og skum
DKK 78
Chokolade Romkage
  • ristede mandler, sirup og reven chokolade
DKK 95
Hjemmelavet kransekage
DKK 38

Til de små

Børn under 12 år – halv pris – halv portion på øvrige retter
Tomatsuppe
  • med pastahorn
DKK 45
Pasta Bolognese
  • med grøntsager og tomat
DKK 50

Information om allergener kan fås hos personalet, så sig endelig til og vi tilpasser efter bedste evne.
Ved betaling med kreditkort pålægges det gældende gebyr.

Christmas menu & à la carte

From the 14. November – 20. December

christmas

5 courses menu kr. 550,-

All 5 courses can be ordered separately as à la carte
Arancini
  • with wild mushrooms and crispy cabbage
DKK 85
Baked North Sea cod
  • in parsley bouillon with cream, bacon and beetroot
DKK 145 / 245
Salt-baked celery
  • Hollandaise sauce and Parma greaves
DKK 110
Roasted duck breast
  • Tuscan kale, pear, cranberries and hazelnuts
DKK 215
Apple cake of Danish autumn apples
  • with crunch and cream
DKK 78

À la carte

Raw salmon with black sesame
  • lemon and salad
DKK 110
Tatar of beef with lovage cream
  • red sorrel and crispy fries
DKK 185
Braised pork in orange sauce
  • green cabbage and Jerusalem artichokes
DKK 185
Grilled Rib-Eye steak 300gr. / 10 oz.
  • with sauce Bearnaise and French fries
DKK 265

Reinwald’s Classiques

Fishsoup “Marseille”
  • made from fish, shellfish and fond brun, croûtons and aioli
DKK 110
Gratinated onion soup
  • made from chicken with cheese bread and garlic
DKK 85
Escargots from Burgundy (8 pcs.)
  • garlic butter, croûtons and parsley
DKK 95

Side Orders

Crispy fries
DKK 42
Sauce Bearnaise
DKK 42
Aioli – garlic-saffron mayo
DKK 28
Aioli – garlic-saffron mayo
  • with tomato and red vinegar
DKK 48
Homemade malt bread
  • with Danish organic butter or olive oil
DKK 42

Traditional Christmas lunch kr. 245,-

Every friday and saturday from the 15. november – 14. november 2019.
Lunch is served between 12.00 – 15.30
Old fashioned matured herring in curry cream with cress
Crispy fillet of fish with homemade remoulade, lemon and dill
Roast of pork rib with raspberry-cabbage
Tomme de Savoie cheese with fresh dates
Extra dishes on the board !

Dishes on the board

Today´s inspirations and creativity. Dishes are listed on the blackboard in the restaurant

Cheese & Sweets

4 matured cheeses with fresh dates
DKK 125
Matured cheeses with fresh dates
  • Today´s selection per piece
DKK 45
Crème brûlée
  • +1 scoop of vanilla ice cream 29,-
DKK 55
Apple cake of Danish autumn apples
  • with crunch and cream
DKK 78
Chocolate RUM cake
  • roasted almonds, syrup and chocolate
DKK 95
Homemade ”Kransekage”
DKK 38

Til de små

Children under 12 years – half price – half portion of other main courses
Tomato Soup
  • with pasta
DKK 45
Pasta Bolognese
  • with vegetables and tomato
DKK 50

Food allergies and intolerances. Before ordering please speak with our staff about your requirements

All prices are included VAT and service