Frugtighed, elegance og kompleksitet
– dette er nogle af nøgleordene for aftenens Pinot Noir vine.
Pinot Noir druen dyrkes i det meste af verden, men egner sig bedst til køligere klima, ligesom også jordbunden spiller stærkt ind.
Især vinene fra Bourgogne er velkendte, og denne aften tager også udgangspunkt i netop Bourgogneregionen, hvor netop kun Pinot Noir druen må anvendes til de røde vine.
Derudover skal smages vine fra et udsnit af regioner, hvor druens karakter viser sig på fornemmeste vis.
Bonnie har igen været i kælderen og fundet spændende vine, der viser hvorfor Pinot Noir druen er så populær.
Pris pr. person inkl. vinsmagning af 8 vine, 4 retters menu og stempelkaffe/økologisk the
Kr. 850,-
Tilmelding – Betaling på Mobilepay 33246
Booking er gennemført ved modtagelse af bekræftelse fra Reinwald’s.
Menu.
Rødbede carpaccio med rug og okse
Stegt knoldselleri med trøffelcreme og glace
Dansk kalv stegt med grønkål, karamelliserede tranebær og sauce l’Ancienne
Oste med hjemmebagt knækbrød